top of page

Ditë ndërkombëtare e fëmijëve bashkë me fëmijët e qendrës së zhvillimit

Të shtunën më 1 qershor, ditë ndërkombëtare e fëmijëve, disa nxënëse nga dega e Infermierisë së shkollës sonë ndihmuan në ekspozitën e punimeve me dorë prej materiale të riciklueshme që krijuan nxënësit me ndihmën e mësuesve të tyre në Qendrën e Zhvillimit të Sarandës. Të vegjël e të mëdhenj shijuan dhe blenë mjaft nga punimet e mrekullueshme të fëmijëve dhe gëzimi ynë nuk përshkruhej. Falenderojmë për mundësinë që na dhatë që të ofrojmë!

Των αθανάτων

Λευτεριά

Παιδιά της Ελλάδος

Όποιος σκλάβος δεν έζησε, του σκλάβου την καρδιά δεν τη γνωρίζει

bottom of page