top of page

Ditë ndërkombëtare e fëmijëve bashkë me fëmijët e qendrës së zhvillimit

Të shtunën më 1 qershor, ditë ndërkombëtare e fëmijëve, disa nxënëse nga dega e Infermierisë së shkollës sonë ndihmuan në ekspozitën e punimeve me dorë prej materiale të riciklueshme që krijuan nxënësit me ndihmën e mësuesve të tyre në Qendrën e Zhvillimit të Sarandës. Të vegjël e të mëdhenj shijuan dhe blenë mjaft nga punimet e mrekullueshme të fëmijëve dhe gëzimi ynë nuk përshkruhej. Falenderojmë për mundësinë që na dhatë që të ofrojmë!

Ζητούνται πρότυπα:

Αφιέρωμα στους Τρεις Ιεράρχες

Τρεις Ιεράρχες

Οι Τρεις Μέγιστοι Φωστήρες

bottom of page