top of page

Few Words From You!

I consider myself lucky to have studied in this school and I would like to thank all the founders and teachers that helped me to reach where I am today.”

Έλενα Ζάρου.jpg

Έλενα Ζάρου

Νομική Σχολή,

Πανεπιστήμιο Αθηνών

Hristos_Raça.jpg

Hristos Raça

Informatike e zbatuar,

Universiteti Logos, Tiranë

Jam student në Kolegjin Universitar "LOGOS" ku kam zgjedhur degën "Informatikë e Zbatuar". Mund të them që ky Universitet i ka të tëra cilësitë për të orientuar studentin në një karrierë të suksesshme. Pedagogët përveç se janë profesionistë në punën e tyre, gjithashtu ofrojnë gjithmonë ndihmën e tyre dhe jashtë orareve mësimore në lidhje me lëndën dhe detyrat që kanë studentët. Kolegji "Frymë Dashurie" më dha bazën e njohurive të cilat më nevojiteshin për të mos pasur në univeristet asnjë vështirësi. Gjithashtu, falë bashkëpunimit të Universitetit dhe Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë më është ofruar bursa e studimit falas për gjithë vitin akademik e cila mund të rinovohet edhe vitet në vijim sipas rezultateve.

Zgjedhja juaj është e ardhmja juaj!

Hristos Raça

Informatike e zbatuar, Universiteti Logos, Tiranë

I consider myself lucky to have studied in this school and I would like to thank all the founders and teachers that helped me to reach where I am today.”

Στεφανία Τζεμάλη

Πανεπιστήμιο Δυτ. Αττικής. Τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών,  Εργ. Μοριακής Μικροβιολογίας & Ανοσολογίας.

0-02-05-6939ed1e451be1caa061c53c02f07ad0

Arta Nano

Universiteti Europian i Tiranes per Teknik Imazherie, Tiranë

I consider myself lucky to have studied in this school and I would like to thank all the founders and teachers that helped me to reach where I am today.”

I consider myself lucky to have studied in this school and I would like to thank all the founders and teachers that helped me to reach where I am today.”

Άννα-Μαρία Πρίφτη

Εγκληματολογία 
και Ποινική Δικονομία, 
Λονδίνο

Monika Doko

Degen e Stomatologjise ne Universitetin Aldent, Tiranë

I consider myself lucky to have studied in this school and I would like to thank all the founders and teachers that helped me to reach where I am today.”

I consider myself lucky to have studied in this school and I would like to thank all the founders and teachers that helped me to reach where I am today.”

Μαρία Ντίνη,

Φυσικοθεραπεία,

Αθήνα

Thomas Mucos

Informatike,

Universiteti i Selanikut

I consider myself lucky to have studied in this school and I would like to thank all the founders and teachers that helped me to reach where I am today.”

I consider myself lucky to have studied in this school and I would like to thank all the founders and teachers that helped me to reach where I am today.”

Klaudio Shena.jpg

Klaudio Shena,

Shkenca Ekonomike në profil Finance, Banke dhe Kontabilitet, Tiranë

I consider myself lucky to have studied in this school and I would like to thank all the founders and teachers that helped me to reach where I am today.”

Ρόντος Αλέξανδρος.jpg

Αλέξανδρος Ρόντος

Οδοντιατρική, Θεσσαλονίκη

Klaidina Rabi

Microbiology,

University of Wisconsin, USA

Sa per Kolegjin. Nga tja nis, kalova dy nga vitet me te paharrueshme te adoleshences, dhe kete e ben te mundur jo vetem nxenesit por gjithashtu dhe mesuesit e shkolles. Te palodhur, gjithmone ne gatishmerine tone na ndihmuat te benim me te miren e mundshme pasi nese sdo te ishte per ju nuk do te kapnim keto shkolla te mira. Gjithashtu eskursionet, aktivitetet, oret e kultures shpirterore qe organizon kolegji ashtu si asnje shkolle tjeter kane ndikuar ne botekuptimin tone dhe formimin tone teresor. Na pergatitet per tu perballur me ate cka vjen me pas.

Klaidina Rabi

Microbiology, University of Wisconsin, USA

I consider myself lucky to have studied in this school and I would like to thank all the founders and teachers that helped me to reach where I am today.”

Ελένη Παπαπάνου
Πληροφορική, 
Τίρανα

Σοφία Σκεύη
Νομική, 
Αθήνα

Όταν τα άλλα σχολεία προωθούν την άκριτη αποστήθιση, το Κολλέγιο Πνοή Αγάπης επιμένει με ζήλο στην πνευματική καλλιέργεια του μαθητή.

Σοφία Σκεύη

Νομική, Αθήνα

Τιμή και τύχη να είσαι μέρος του σχολείου αυτού! Δεν αρκεί απλώς ένα ευχαριστώ για το προσωπικό αυτό για να εκφράσεις ευγνωμοσύνη για την βοήθεια που μας έδωσε για να βρούμε τον προσανατολισμό της ζωής μας!!! Ευχαριστώ από καρδιά και εύχομαι επιτυχίες στο έργο τους.

Eltjion Shuti

Ηλεκτρικός Μηχανικός, Αθήνα

Eltjion Shuti
Ηλεκτρικός Μηχανικός, Αθήνα

Αλεξάνδρα Πήλιου
Λογοθεραπεία, 
 Πάτρα

Θεωρώ πως ήμουν τυχερή που φοίτησα σε αυτό το σχολείο και ευχαριστώ τους ιδρυτές και καθηγητές που με βοήθησαν να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα.

Αλεξάνδρα Πήλιου

Λογοθεραπεία,  Πάτρα

Το Κολλέγιο Πνοή Αγάπης αποτέλεσε για μένα τη δεύτερή μου οικογένεια! Οι πολυμήχανοι και πάντα σε εγρήγορση για να καλύπτουν τις ανάγκες μας καθηγητές μου, μου έμαθαν τι σημαίνει πίστη, πιστεύοντας σε μένα, αλλά και σε κάθε συμμαθητή μου χωρίς καμία εξαίρεση. Η εισαγωγή μου στην Ιατρική οφείλεται στο ότι αυτό το σχολείο - οικογένεια με στήριξε σε κάθε μου βήμα και πίστεψε στις δυνατότητές μου!

Αμαλία Μπέκιο

Ιατρική, Ιωάννινα

Αμαλία Μπέκιο
Ιατρική, 
Ιωάννινα

Βαγγέλης Θανάσης
Γυμναστική Ακαδημία ΤΕΦΑΑ, Τρίκαλα

Η βοήθειά που μου έδωσε το σχολείο ήταν βαρυσήμαντη, διότι μου πρόσφερε τα κατάλληλα εφόδια για να σταθώ στην κοινωνία, αλλά και γιατί μου έδειξε και τον τρόπο να μπορώ να τα ανανεώσω.

Βαγγέλης Θανάσης

Γυμναστική Ακαδημία ΤΕΦΑΑ, Τρίκαλα

Χαίρομαι που φοίτησα σε αυτό το σχολείο γιατί γνώρισα κάτι εντελώς καινούριο. Ξέφυγα επιτέλους από τον απόλυτο διαχώρισμο δασκάλου - μαθητή και συνάντησα ένα περιβάλλον που σου μετέδιδε γνώση και στοργή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάνοντας σε να νιώθεις ότι ανήκεις κάπου. Ακόμα και μετά από χρόνια, επιστρέφω για να συναντήσω τους καθηγητές μου και να μιλήσω μαζί τους γιατί νιώθω την ανάγκη να το κάνω.

Βασίλης Γεροντάτης
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών

& Μηχανικών Η/Υ, Αθήνα

Βασίλης Γεροντάτης
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών

&

Μηχανικών Η/Υ, Αθήνα

bottom of page