top of page

Ditë ndërkombëtare e fëmijëve bashkë me fëmijët e qendrës së zhvillimit

I consider myself lucky to have studied in this school and I would like to thank all the founders and teachers that helped me to reach where I am today.”

Μαρία Ντίνη,

Φυσικοθεραπεία,

Αθήνα

Thomas Mucos

Informatike,

Universiteti i Selanikut

I consider myself lucky to have studied in this school and I would like to thank all the founders and teachers that helped me to reach where I am today.”

I consider myself lucky to have studied in this school and I would like to thank all the founders and teachers that helped me to reach where I am today.”

Klaudio Shena.jpg

Klaudio Shena,

Shkenca Ekonomike në profil Finance, Banke dhe Kontabilitet, Tiranë

bottom of page