top of page

Ditë ndërkombëtare e fëmijëve bashkë me fëmijët e qendrës së zhvillimit

I consider myself lucky to have studied in this school and I would like to thank all the founders and teachers that helped me to reach where I am today.”

Ρόντος Αλέξανδρος.jpg

Αλέξανδρος Ρόντος

Οδοντιατρική, Θεσσαλονίκη

Klaidina Rabi

Microbiology,

University of Wisconsin, USA

Sa per Kolegjin. Nga tja nis, kalova dy nga vitet me te paharrueshme te adoleshences, dhe kete e ben te mundur jo vetem nxenesit por gjithashtu dhe mesuesit e shkolles. Te palodhur, gjithmone ne gatishmerine tone na ndihmuat te benim me te miren e mundshme pasi nese sdo te ishte per ju nuk do te kapnim keto shkolla te mira. Gjithashtu eskursionet, aktivitetet, oret e kultures shpirterore qe organizon kolegji ashtu si asnje shkolle tjeter kane ndikuar ne botekuptimin tone dhe formimin tone teresor. Na pergatitet per tu perballur me ate cka vjen me pas.

Klaidina Rabi

Microbiology, University of Wisconsin, USA

bottom of page